apr 12, 1913 dagen ago

Parijs – Roubaix

Parijs – Roubaix

De Duitser John Degenkolb was vandaag de sterkste in Parijs-Roubaix. in een groep van 7 reed Degenkolb in een sprint naar de winst. De Nederlander Lars Boom werd vierde. De Duitser van Giant won dit jaar ook al Milaan-Sanremo.

Maarten reed lang van voren maar moest in de finale de sterkere mannen laten gaan. Hij finishte als 83e. Kopman Sep Vanmarcke werd 11e.

Vandaag de mooiste koers van het jaar gereden. Geprobeerd weer mee te zitten en dat koste behoorlijk wat energie. Jammer want dat had ik aan het eind wel kunnen gebruiken. Jammer want ik had een mooi plan om ver te komen en nog voor Sep te kunnen rijden. Nu mag ik even een week herstellen en dan op naar Yorkshire en dan de Giro.

Share "Parijs – Roubaix" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1467 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1479 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1480 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...