apr 12, 1992 dagen ago

Parijs – Roubaix

Parijs – Roubaix

De Duitser John Degenkolb was vandaag de sterkste in Parijs-Roubaix. in een groep van 7 reed Degenkolb in een sprint naar de winst. De Nederlander Lars Boom werd vierde. De Duitser van Giant won dit jaar ook al Milaan-Sanremo.

Maarten reed lang van voren maar moest in de finale de sterkere mannen laten gaan. Hij finishte als 83e. Kopman Sep Vanmarcke werd 11e.

Vandaag de mooiste koers van het jaar gereden. Geprobeerd weer mee te zitten en dat koste behoorlijk wat energie. Jammer want dat had ik aan het eind wel kunnen gebruiken. Jammer want ik had een mooi plan om ver te komen en nog voor Sep te kunnen rijden. Nu mag ik even een week herstellen en dan op naar Yorkshire en dan de Giro.

Share "Parijs – Roubaix" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...