mei 6, 2701 dagen ago

Paolini wint 3e rit

Paolini wint 3e rit

Luca Paolini heeft de derde rit in de Giro d’Italia gewonnen. De Italiaanse Katjoesja-coureur, die zijn eerste dagsucces boekte in een Giro, reed in de etappe van Sorrento naar Marina op zeven kilometer van de finish weg uit een groep met favorieten en soleerde naar de zege.

Maarten finishte als 158e. zijn reactie:

De grootste uitdaging die we vandaag hadden was op de fiets blijven zitten. Bij bosjes vielen de renners, zelfs in de groupetto waar ik mee naar de finish reed. Mijn benen voelen goed en ik kan goed mijn ding doen. We gaan ons doel halen!

Share "Paolini wint 3e rit" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...