mrt 2, 2395 dagen ago

Omloop het nieuwsblad

Omloop het nieuwsblad

Ian Stannard heeft de 67ste editie van de Omloop Het Nieuwsblad gewonnen. De Engelsman van Sky sloeg in de finale een gaatje met Greg van Avermaet en klopte de Belg verrassend op de meet in Gent.

Achter het duo sprintte Edvald Boasson Hagen naar de derde plaats voor Belkin-renner Sep Vanmarcke en de Nederlander Niki Terpstra.

Maarten reed sterk maar kon de finish niet halen, door mechanische problemen.

Mijn omloop het Nieuwsblad. Mijn vorm is goed en dat wist ik al alleen was mn timing wat betreft pech met mn fiets nog niet zo goed. Eerst mn ketting er af en vervolgens een renner in mn achter wiel…. Morgen Kuurne!

Share "Omloop het nieuwsblad" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...