mrt 2, 2321 dagen ago

Omloop het nieuwsblad

Omloop het nieuwsblad

Ian Stannard heeft de 67ste editie van de Omloop Het Nieuwsblad gewonnen. De Engelsman van Sky sloeg in de finale een gaatje met Greg van Avermaet en klopte de Belg verrassend op de meet in Gent.

Achter het duo sprintte Edvald Boasson Hagen naar de derde plaats voor Belkin-renner Sep Vanmarcke en de Nederlander Niki Terpstra.

Maarten reed sterk maar kon de finish niet halen, door mechanische problemen.

Mijn omloop het Nieuwsblad. Mijn vorm is goed en dat wist ik al alleen was mn timing wat betreft pech met mn fiets nog niet zo goed. Eerst mn ketting er af en vervolgens een renner in mn achter wiel…. Morgen Kuurne!

Share "Omloop het nieuwsblad" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1469 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1481 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1482 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...