jun 29, 1918 dagen ago

NK wielrennen

NK wielrennen

Niki Terpstra heeft het Nederlands kampioenschap op de weg gewonnen. In Emmen bleef Terpstra in de sprint van een uitgedund peloton Ramon Sinkeldam en Danny van Poppel net voor.

Het is de derde wegtitel voor Terpstra, die in 2010 in Beek zijn eerste titel won en in 2013 in Kerkrade zijn tweede.

Maarten beleefde een mindere dag en kreeg een DNF achter zijn naam.

Vandaag het NK met hoge verwachting gestart. In het begin de goeie groepen mee gezeten en meteen gemerkt dat ik het vandaag van mn ‘fighting spirit’ ging moeten hebben. We hadden het plan om de andere ploegen te laten werken en dat pakte goed uit. Moreno kwam net te kort en dat Niki wint is echt knap. Voor mij hield de koers een ronde voor het einde op. DNF op naar de tweede helft van het seizoen.

Share "NK wielrennen" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...