jun 24, 2647 dagen ago

NK weg

NK weg

Johnny Hoogerland is in Kerkrade Nederlands kampioen op de weg geworden. De dertigjarige voormalige pechvogel van Vacansoleil kwam na 228,8 kilometer koers alleen aan. Tom Dumoulin reed op knappe wijze naar het zilver.

Maarten liet zich ook nadrukkelijk van voren zien en werd uiteindelijk 14e.

Na het NK waren er al diverse geruchten over een nieuwe sponsor van team Blanco. Maar sinds vandaag is het dan eindelijk officieel. Belkin is de nieuwe sponsor van team Blanco en Maarten zal dus vanaf nu in nieuw shirt gaan rijden.

Share "NK weg" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...