jan 22, 2073 dagen ago

Nieuw seizoen, nieuw shirt!

Nieuw seizoen, nieuw shirt!

Maarten is het seizoen weer officieel begonnen in de Tour Down Under. In het nieuwe Lotto-Jumbo tenue bereid hij zich voor op de grote voorjaar klassiekers.

Inmiddels is de derde etappe verreden. Rohan Dennis is winnaar geworden van die derde etappe. Tom Dumoulin, die woensdag vierde werd, eindigde ditmaal na 143 kilometer koers achter Cadel Evans op de derde plaats. De uitslag van de rit is ook de nieuwe stand in het klassement.

Maarten finishte als 89e.

Het gaat nog niet zo best in Australië. Ik kan goed m’n werk doen en merk dat ik echt deze koers ga nodig hebben om op een hoger plan te komen straks bij de klassiekers.

Share "Nieuw seizoen, nieuw shirt!" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...