jan 22, 1995 dagen ago

Nieuw seizoen, nieuw shirt!

Nieuw seizoen, nieuw shirt!

Maarten is het seizoen weer officieel begonnen in de Tour Down Under. In het nieuwe Lotto-Jumbo tenue bereid hij zich voor op de grote voorjaar klassiekers.

Inmiddels is de derde etappe verreden. Rohan Dennis is winnaar geworden van die derde etappe. Tom Dumoulin, die woensdag vierde werd, eindigde ditmaal na 143 kilometer koers achter Cadel Evans op de derde plaats. De uitslag van de rit is ook de nieuwe stand in het klassement.

Maarten finishte als 89e.

Het gaat nog niet zo best in Australië. Ik kan goed m’n werk doen en merk dat ik echt deze koers ga nodig hebben om op een hoger plan te komen straks bij de klassiekers.

Share "Nieuw seizoen, nieuw shirt!" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1469 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1481 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1482 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...