jun 21, 3021 dagen ago

Nieuw contract

Maarten Tjallingii (34) heeft zijn contract bij Rabobank met twee jaar verlengd. De renner die sinds 2009 voor de ploeg rijdt, start 30 juni in de Tour de France als luitenant voor de kopmannen, een rol die hij met liefde vertolkt. “Ik neem graag de kopmannen veel werk uit handen, zodat zij fris aan hun eigen werk kunnen beginnen.”

De degelijkheid van de ploeg, de waardering voor zijn werk en de lol in het aan de basis staan van prestaties van de ploeg zijn de redenen voor Maarten Tjallingii (foto) om voor twee jaar bij te tekenen. “Het is mijn kracht om, zeker in het rondewerk, in dienst van de ploeg tot het uiterste te gaan. En daarmee anderen te helpen hun prestaties te verbeteren. Daar komt nog bij dat ik vanuit de ploeg de ruimte krijg in de klassiekers. Dit contract geeft mij het vertrouwen en de motivatie om nog een extra tandje bij te schakelen.”

Technisch directeur Erik Breukink is blij met de verlenging. Hij ziet in Tjallingii een gewaardeerde kracht die inzetbaar is op vele terreinen. “Hij heeft een hoog niveau en weet dat van begin tot het einde van het seizoen vast te houden. We hebben een vrij jonge ploeg en daarin heb je dit soort jongens nodig, mannen die hun ervaring kunnen overbrengen en van dienst kunnen zijn. Je kunt altijd op hem bouwen.”

Share "Nieuw contract" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...