jun 21, 2940 dagen ago

Nieuw contract

Maarten Tjallingii (34) heeft zijn contract bij Rabobank met twee jaar verlengd. De renner die sinds 2009 voor de ploeg rijdt, start 30 juni in de Tour de France als luitenant voor de kopmannen, een rol die hij met liefde vertolkt. “Ik neem graag de kopmannen veel werk uit handen, zodat zij fris aan hun eigen werk kunnen beginnen.”

De degelijkheid van de ploeg, de waardering voor zijn werk en de lol in het aan de basis staan van prestaties van de ploeg zijn de redenen voor Maarten Tjallingii (foto) om voor twee jaar bij te tekenen. “Het is mijn kracht om, zeker in het rondewerk, in dienst van de ploeg tot het uiterste te gaan. En daarmee anderen te helpen hun prestaties te verbeteren. Daar komt nog bij dat ik vanuit de ploeg de ruimte krijg in de klassiekers. Dit contract geeft mij het vertrouwen en de motivatie om nog een extra tandje bij te schakelen.”

Technisch directeur Erik Breukink is blij met de verlenging. Hij ziet in Tjallingii een gewaardeerde kracht die inzetbaar is op vele terreinen. “Hij heeft een hoog niveau en weet dat van begin tot het einde van het seizoen vast te houden. We hebben een vrij jonge ploeg en daarin heb je dit soort jongens nodig, mannen die hun ervaring kunnen overbrengen en van dienst kunnen zijn. Je kunt altijd op hem bouwen.”

Share "Nieuw contract" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1469 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1481 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1482 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...