mei 29, 1608 dagen ago

Nibali pakt het roze, Maarten zijn laatste bergrit

Nibali pakt het roze, Maarten zijn laatste bergrit

In de door Rein Taaramäe gewonnen voorlaatste etappe van de Giro d’Italia heeft Vincenzo Nibali de roze trui van Esteban Chaves overgenomen.

De Italiaan reed in de laatste bergrit (met drie cols van de eerste categorie en een slotklim van de derde categorie) weg uit een groepje met favorieten en had op de finish 1.29 voorsprong op de Colombiaan. Dat was ruim voldoende om zijn achterstand van 0.44 seconden goed te maken.

Steven Kruijswijk ging strijdend door en verloor een plek in het klassement en staat nu 4e. Voor Maarten was het toch nog wel een bijzondere dag. Hij reed zijn allerlaatste bergrit in een grote ronde. Maarten werd 90e.

Een dag van veerkracht tonen en als je het mij vraagt is het goed gelukt. Steven verliest maar een plek. Met in het achterhoofd houdend dat het twijfelachtig was dat hij zou starten en top prestatie! Mijn dag was in dienst daarvan en ik heb kunnen doen wat mogelijk was. Met een goed gevoel rij ik mijn laatste bergrit in een grote ronde. :)

Share "Nibali pakt het roze, Maarten zijn laatste bergrit" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 100 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1574 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1586 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...