mei 18, 2688 dagen ago

Na regen komt…

Na regen komt…

Mauro Santambrogio heeft de wegens het winterse weer aangepaste veertiende etappe in de Giro d’Italia gewonnen.
De Italiaan klopte in de rit van Cervere naar Bardonecchia met aankomst bergop medevluchter Vincenzo Nibali, die het roze steviger om de schouders kreeg.

Verliezer van de dag is toch wel Robert Gesink. Hij verloor helaas meer dan 4 minuten en valt uit het klassement naar plaats 11. Maarten finishte als 103e. Zijn reactie(de foto zegt genoeg):

Na regen komt…..Morgen kijken wat de dag gaat brengen.

Share "Na regen komt…" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 73 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1548 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1560 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...