jun 5, 3031 dagen ago

Moreno wint 2e etappe

Moreno wint 2e etappe

De tweede etappe van het Critérium du Dauphiné was dinsdag een pittige, maar in het klassement veranderde niets. Alle toppers bleven ondanks het lastige parcours en de toch explosieve finale bij elkaar. Het peloton viel in de laatste kilometers uit elkaar, maar de eerste groep bestond uit 44 renners, onder wie alle favorieten én vijf Raborenners. Van dat vijftal sprintte Luis Leon Sanchez mee, maar meer dan de zesde plaats zat er niet in op de lastige aankomst in Saint Félicien. Daniel Moreno was de snelste. Bradley Wiggins bleef in de gele leiderstrui. Carlos Barredo (12e in de rituitslag) bleef vierde en Paul Martens (42e aan de finish) hield zijn zesde plek vast. Wilco Kelderman en Bram Tankink maakten ook deel uit van de eerste groep.

Maarten zijn benen waren nog niet geheel hersteld van de lange ontsnapping van gisteren en finishte als 160e.

Share "Moreno wint 2e etappe" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...