mrt 17, 3033 dagen ago

Milaan — San Remo

Milaan — San Remo

Ondanks dat het Rabo ProTeam op de Poggio de koers keurig in handen nam en de dans van het peloton leidde, kon het uiteindelijk niet meedingen naar de zege in de openingsklassieker Milaan-San Remo.

Drie man wisten op deze fameuze klim een klein gaatje te slaan en hielden het tot aan de streep vast. Simon Gerrans klopte zijn vluchtmakkers Fabian Cancellara en Vincenzo Nibali. In het sprintersbal daar net achter kon Mark Renshaw zich niet in de debatten mengen. Hij eindigde uiteindelijk op de 21e plek als eerste Raborenner (bron: rabosport.nl).

Maarten finishte als 62e.

Goed kunnen laten zien vandaag. Jammer dat Matti achter een val zat. Als het meezit rijdt hij voor de 4e plek. De komende weken gaan we het afmaken.

Voor een uitgebreide reactie luister naar het interview met de NOS.

Share "Milaan — San Remo" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1465 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1477 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1478 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...