jun 16, 2657 dagen ago

Martens wint Tour of Luxenbourg

Martens wint Tour of Luxenbourg

Maarten heeft de ronde van Luxemburg sterk afgesloten. Met name de overwinning in het algemene klassement van Paul Martens was het harde werken wel waard. Maarten finishte in de slotrit als 77e. en in het algemene klassement werd Maarten 79e:

En daar is dan het verdiende resultaat! Paul wint de ronde. En ik heb samen met onze mannen het iedereen zo lastig mogelijk gemaakt . Op naar het NK met een goed gevoel!

Share "Martens wint Tour of Luxenbourg" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...