aug 26, 1860 dagen ago

Maarten ziek in Vuelta

Maarten ziek in Vuelta

Maarten rijd sinds gister met antiobiotica rond in de Vuelta. Hij heeft last van voorhoofdsholteontsteking.
De Australiër Ewan (Orica) was vandaag in de licht stijgende slotmeters veruit de snelste in de massasprint. Hij hield de Duitser John Degenkolb, die al vroeg op kop was gekomen, en de Slowaak Peter Sagan ruim achter zich.

Maarten finishte als 157e.

Deze dag goed doorgekomen. Veel wind maakte dat het alsnog een lastige rit. Gelukkig mocht ik mij een beetje sparen. Gisteren na de rit ben ik aan een antibioticum kuur begonnen omdat mijn voorhoofdsholtes ontstoken zijn. Hopelijk slaat het snel aan, de komende dagen gaan al een stuk lastiger worden.

Share "Maarten ziek in Vuelta" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...