mrt 4, 2763 dagen ago

Maarten werkt voor kopmannen

Maarten werkt voor kopmannen

De eerste etappe in Parijs Nice eindigde in een massasprint. Het was de jonge Franse sprinter Nacer Bouhanni die rassprinter Alessandro Petacchi versloeg. Voorafgaand aan de sprint was een erg nerveuze finale. Zaak dus om voorin te blijven. Maarten nam Robert Gesink en Mark Renshaw op sleeptouw en kwamen zonder kleerscheuren binnen.

Hier zijn reactie:

Vandaag was het de hele dag voorin mee zitten en blijven. En in de finale heb ik het zekere voor het onzekere genomen op de smalle wegen met de vele obstakels. Robert en ik zaten daardoor de hele tijd op de goede plek. In de laatste kilometers heb ik Mark nog in het wiel gehouden van de Ausies zodat zij hem konden brengen naar de sprint. Al met al een mooie dag, met een 6e plek vandaag en verbeterde uitgangspositie voor onze mannen :) !

Share "Maarten werkt voor kopmannen" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 73 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1548 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1560 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...