mei 14, 3053 dagen ago

Maarten weer in koers

Maarten weer in koers

Maarten is weer in koers en wel in California. De eerste etappe was veelbelovend voor de rest van de week. Het team van Rabobank was met zeven man uitstekend vertegenwoordigd in een elitegroep van ongeveer zestig renners. Met Michael Matthews had de ploeg zelfs een kanshebber voor ritwinst over de laatste obstakels gesleurd. Maar nota bene de Australiër ging op iets meer dan drie kilometer van de finish onderuit, nadat hij via het achterwiel van een voorganger uit balans raakte. Een valpartij in het peloton was het gevolg. Peter Sagan bleek aan de streep overigens vrijwel onverslaanbaar. Luis Leon Sanchez was op de tiende plaats de beste Rabo.

Maarten finishte als 108e. Hier zijn reactie;

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan de eerste etappe. Ben in het koersritme aan het komen en merk dat ik nog ff moet wennen aan het steile klimmen. Groeten Maarten

Share "Maarten weer in koers" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...