aug 30, 1775 dagen ago

Maarten wederom in kopgroep

Maarten wederom in kopgroep

Tom Dumoulin heeft op prachtige wijze de negende etappe in de Ronde van Spanje op zijn naam geschreven. De Limburger is bovendien de nieuwe leider in de Vuelta.

Maar het was ook Maarten die de 9e etappe kleurde. Hij had weer goede benen en reed de hele dag in de kopgroep. Op 13km van de meet deed Maarten nog een ultieme poging om weg te geraken, maar zijn poging strandde. Maarten werd uiteindelijk 82e.

Weer in de ontsnapping vandaag. En weer een glansrol. Ik voelde me goed vanmorgen en ben de eerste de beste aanval mee gesprongen. En meteen raak. Dat komt niet vaak voor. Jammer genoeg was het dit keer om het meezitten. Morgen Mss weer. Er komt een dag dat ik naar de finish ga rijden met die groep. Ik kijk er naar uit en blijf ervoor gaan.

Share "Maarten wederom in kopgroep" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1469 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1481 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1482 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...