aug 30, 1854 dagen ago

Maarten wederom in kopgroep

Maarten wederom in kopgroep

Tom Dumoulin heeft op prachtige wijze de negende etappe in de Ronde van Spanje op zijn naam geschreven. De Limburger is bovendien de nieuwe leider in de Vuelta.

Maar het was ook Maarten die de 9e etappe kleurde. Hij had weer goede benen en reed de hele dag in de kopgroep. Op 13km van de meet deed Maarten nog een ultieme poging om weg te geraken, maar zijn poging strandde. Maarten werd uiteindelijk 82e.

Weer in de ontsnapping vandaag. En weer een glansrol. Ik voelde me goed vanmorgen en ben de eerste de beste aanval mee gesprongen. En meteen raak. Dat komt niet vaak voor. Jammer genoeg was het dit keer om het meezitten. Morgen Mss weer. Er komt een dag dat ik naar de finish ga rijden met die groep. Ik kijk er naar uit en blijf ervoor gaan.

Share "Maarten wederom in kopgroep" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 73 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1548 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1560 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...