mrt 20, 1647 dagen ago

Maarten voor 3e jaar smaakmaker in Milaan san Remo

Maarten voor 3e jaar smaakmaker in Milaan san Remo

Arnaud Démare heeft de 107de editie van Milaan-Sanremo gewonnen. De Fransman van FDJ was na een hectische finale de snelste van een eerste groep.

Maarten zat voor de 3e keer op rij in de vroege ontsnapping en reed maar liefst 250 km voorop. Uiteindelijk finishte hij als 99e.

3 keer achter elkaar mee in de ontsnapping in 3 jaar Milaan San Remo. Vandaag mijn laatste…. dus ik hen extra genoten zeker omdat het een heerlijke dag was om te fietsen. Plus mijn wens als kopgroep van 11 man. Helemaal goed dus. Mn benen zijn goed dus ik ga de komende koersen in met vertrouwen.

Bekijk HIER ook nog het interview van de NOS met Maarten, na de finish.

Share "Maarten voor 3e jaar smaakmaker in Milaan san Remo" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1556 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...