mrt 20, 1569 dagen ago

Maarten voor 3e jaar smaakmaker in Milaan san Remo

Maarten voor 3e jaar smaakmaker in Milaan san Remo

Arnaud Démare heeft de 107de editie van Milaan-Sanremo gewonnen. De Fransman van FDJ was na een hectische finale de snelste van een eerste groep.

Maarten zat voor de 3e keer op rij in de vroege ontsnapping en reed maar liefst 250 km voorop. Uiteindelijk finishte hij als 99e.

3 keer achter elkaar mee in de ontsnapping in 3 jaar Milaan San Remo. Vandaag mijn laatste…. dus ik hen extra genoten zeker omdat het een heerlijke dag was om te fietsen. Plus mijn wens als kopgroep van 11 man. Helemaal goed dus. Mn benen zijn goed dus ik ga de komende koersen in met vertrouwen.

Bekijk HIER ook nog het interview van de NOS met Maarten, na de finish.

Share "Maarten voor 3e jaar smaakmaker in Milaan san Remo" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1465 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1477 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1478 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...