sep 11, 1838 dagen ago

Maarten verlaat Vuelta voor WK

Tom Dumoulin heeft met het oog op de eindoverwinning in de Vuelta de eerste test goed doorstaan.De rodetruidrager werd in de door de Ier Nicolas Roche gewonnen 18de rit wel aangevallen, maar diende zijn belagers uitstekend van repliek.

Zijn belangrijkste concurrent Fabio Aru opende weliswaar verschillende keren de aanval, maar de Nederlandse rodetruidrager pareerde ze evenzovaak. In het algemeen klassement blijft het verschil tusen Dumoulin en Aru drie seconden.

Voor Maarten was het de laatste dag in Spanje. Hij gaat richting Amerika om zich voor te bereiden op de WK ploegentijdrit.

Dit was dan mijn Vuelta. Jammer dat ik niet uit kan rijden. Als het dat toch niet kan dan maar een paar dagen extra naar huis. Even herstellen en dan weer naar USA. Fijn om even mn familie te zien.

Share "Maarten verlaat Vuelta voor WK" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...