sep 11, 1763 dagen ago

Maarten verlaat Vuelta voor WK

Tom Dumoulin heeft met het oog op de eindoverwinning in de Vuelta de eerste test goed doorstaan.De rodetruidrager werd in de door de Ier Nicolas Roche gewonnen 18de rit wel aangevallen, maar diende zijn belagers uitstekend van repliek.

Zijn belangrijkste concurrent Fabio Aru opende weliswaar verschillende keren de aanval, maar de Nederlandse rodetruidrager pareerde ze evenzovaak. In het algemeen klassement blijft het verschil tusen Dumoulin en Aru drie seconden.

Voor Maarten was het de laatste dag in Spanje. Hij gaat richting Amerika om zich voor te bereiden op de WK ploegentijdrit.

Dit was dan mijn Vuelta. Jammer dat ik niet uit kan rijden. Als het dat toch niet kan dan maar een paar dagen extra naar huis. Even herstellen en dan weer naar USA. Fijn om even mn familie te zien.

Share "Maarten verlaat Vuelta voor WK" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1468 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1480 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1481 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...