jan 3, 2821 dagen ago

Maarten van start in nieuwe outfit

Het is 3 januari 2013 en Maarten is alweer volop bezig voor de eerste koers van zijn seizoen. Hij gaat volgende week al naar Australie voor de Tour down under die op 20 januari begint.

Om goed voorbereid te starten legde hij vandaag een conditietest af. De resultaten zijn goed;

Ik ben blij met de uitkomst van mijn test vandaag. Te zien is dat ik vooral aan mijn basis heb gewerkt. Deze is dan ook zeer goed en vormt een mooie uitgangspositie voor de Tour down under.

Share "Maarten van start in nieuwe outfit" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1547 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...