jun 3, 3033 dagen ago

Maarten van start in Dauphiné

De Rabobank Wielerploeg is het Critérium du Dauphiné zondag goed begonnen. In de proloog in Grenoble had de ploeg met Carlos Barredo (4e) en Paul Martens (7e) twee renners in de top tien. De pas 21-jarige Luke Durbridge was ondanks zijn tijdrit-kwaliteiten een toch wel verrassende winnaar. De Australische beloften-wereldkampioen tijdrijden van 2011 reed het 5,7 kilometer lange parcours een seconde sneller dan topfavoriet Bradley Wiggins. Barredo verloor op de vierde plek slechts drie seconden. De uitslag van de de proloog werd wel beïnvloed door wisselende weersomstandigheden. Regen en harde wind werden afgewisseld met rustige en droge periodes.

Maarten finishte de proloog als 86e op 25 seconden van Durbridge. De Dauphiné duurt nog tot 10 juni.

Share "Maarten van start in Dauphiné" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1556 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...