feb 17, 2696 dagen ago

Maarten van start Haut Var

Maarten is alweer zijn 2e etappekoers van het seizoen gestart. Na de Tour down Under, nu iets dichter bij huis, namelijk de Tour du Haut Var in Frankrijk.

Voor de 1e etappe:

Ik ben inmiddels al een paar dagen in de buurt van Frejus (zuid frankrijk)en vandaag start de tour du Haut Var. Een koers in een mooie natuurrijke omgeving met heuvels en af en toe een berg. Een uitdaging voor mij en een mooie kans voor ons om de succesreeks voort te zetten.

In de eerste etappe was er een overwinning van Thos Hushovd. De Noor versloeg Tom Jelte Slagter. Maarten finishte als 128e.

De 2e etappe leverde wel een overwinning op voor team Blanco. Het was Lars Boom die iedereen te sterk af was. Een mooie beloning voor o.a. Maarten die hard heeft gewerkt voor Lars Boom.

Share "Maarten van start Haut Var" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1465 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1477 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1478 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...