feb 17, 2774 dagen ago

Maarten van start Haut Var

Maarten is alweer zijn 2e etappekoers van het seizoen gestart. Na de Tour down Under, nu iets dichter bij huis, namelijk de Tour du Haut Var in Frankrijk.

Voor de 1e etappe:

Ik ben inmiddels al een paar dagen in de buurt van Frejus (zuid frankrijk)en vandaag start de tour du Haut Var. Een koers in een mooie natuurrijke omgeving met heuvels en af en toe een berg. Een uitdaging voor mij en een mooie kans voor ons om de succesreeks voort te zetten.

In de eerste etappe was er een overwinning van Thos Hushovd. De Noor versloeg Tom Jelte Slagter. Maarten finishte als 128e.

De 2e etappe leverde wel een overwinning op voor team Blanco. Het was Lars Boom die iedereen te sterk af was. Een mooie beloning voor o.a. Maarten die hard heeft gewerkt voor Lars Boom.

Share "Maarten van start Haut Var" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1556 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...