mrt 3, 2766 dagen ago

Maarten sterk van start in Parijs-Nice

Maarten sterk van start in Parijs-Nice

Maarten is Parijs – Nice sterk begonnen. Parijs-Nice die dit jaar startte met een hele korte proloog leverde voor Maarten een 21e plek op. Hij finishte op 7 seconden van de Fransman Damien Gaudin. Maarten’s ploeggenoot Wilco Kelderman deed het ook zeer verdienstelijk. Hij werd 4e en was de beste jongere.

Maarten zijn reactie:

Weer een mooi begin van een world tour wedstrijd met het behalen van de jongerentrui en goede uitgangspositie voor een top klassering. Mijn tijdrit ging naar behoren. Het parcours vol bochten en drempels leek een hele uitdaging waar ik goed mn krachten kwijt kon. De komende dagen zijn vlak en worden prooi voor de sprinters. Daarna bergen, wie weet krijgen we nog een waaiertje :)

Parijs – Nice duurt nog tot 10 maart.

Share "Maarten sterk van start in Parijs-Nice" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...