mei 18, 3049 dagen ago

Maarten sterk in tijdrit

Maarten sterk in tijdrit

Robert Gesink heeft donderdag in zijn weg terug naar de top een goede stap gezet. In de individuele tijdrit van de Tour of California kroonde hij zichzelf met een prima prestatie voor de resterende drie dagen tot kopman van de collectief sterk rijdende Raboploeg. Gesink werd vierde in de door favoriet David Zabriskie gewonnen tijdrit en hij klom in het klassement naar de derde plaats. Zabriskie nam de leiderstrui over van Peter Sagan, die veel tijd verloor en in de middenmoot eindigde. Gesink ging een goed presterende Raboploeg voor.

Maarten reed ook een goede tijdrit en finishte kort achter Robert Gesink als 7e. Zijn reactie:

Een mooie tijdrit vandaag! 7e plek een mooie uitslag. Ben blij dat de goede benen nu iets opleveren.

Share "Maarten sterk in tijdrit" via

2 Readers Commented

Add a comment
  1. 19 mei, 2012
    Mooie rit! Super gereden. Beantwoorden
  2. 22 mei, 2012
    Mooie nieuwe site Maarten! Ook gefeliciteerd met een mooie tijdrit! Geniet van het thuis zijn. Beantwoorden

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1556 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...