feb 21, 1675 dagen ago

Maarten sterk in tijdrit Ruta del Sol

Maarten sterk in tijdrit Ruta del Sol

Alejandro Valverde heeft voor de vierde keer (2012, 2013 en 2014) de Ronde van Andalusië op zijn naam geschreven. In de 171 kilometer lange slotrit van San Roque naar Peñas Blancas, met vijf pittige klimmetjes en een aankomst bergop, soleerde de Spanjaard naar de uitzege.

Maarten reed vandaag voor Wilco Kelderman om hem goed af te zetten op de laatste klim. Dat was gister wel anders in de tijdrit. Een lange tijd stond Maarten 1e. Uiteindelijk werd hij 12e.

Wat een spanning gister in de tijdrit. Afwachten dat er mensen sneller zijn dan ik. En zeker omdat ik dan begin te bedenken waar ik nog sneller had kunnen zijn.
Vandaag een hele zware bergrit waarin ik mn klimmers benen heb moeten aanspreken. Is gelukt ik ben gefinisht. Nu lekker naar huis. En klaarstomen voor Kuurne.

Share "Maarten sterk in tijdrit Ruta del Sol" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...