feb 21, 1596 dagen ago

Maarten sterk in tijdrit Ruta del Sol

Maarten sterk in tijdrit Ruta del Sol

Alejandro Valverde heeft voor de vierde keer (2012, 2013 en 2014) de Ronde van Andalusië op zijn naam geschreven. In de 171 kilometer lange slotrit van San Roque naar Peñas Blancas, met vijf pittige klimmetjes en een aankomst bergop, soleerde de Spanjaard naar de uitzege.

Maarten reed vandaag voor Wilco Kelderman om hem goed af te zetten op de laatste klim. Dat was gister wel anders in de tijdrit. Een lange tijd stond Maarten 1e. Uiteindelijk werd hij 12e.

Wat een spanning gister in de tijdrit. Afwachten dat er mensen sneller zijn dan ik. En zeker omdat ik dan begin te bedenken waar ik nog sneller had kunnen zijn.
Vandaag een hele zware bergrit waarin ik mn klimmers benen heb moeten aanspreken. Is gelukt ik ben gefinisht. Nu lekker naar huis. En klaarstomen voor Kuurne.

Share "Maarten sterk in tijdrit Ruta del Sol" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1465 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1477 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1478 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...