mrt 18, 2382 dagen ago

Maarten sterk in slot tijdrit

Maarten sterk in slot tijdrit

Maarten is de Tirreno Adriatico sterk geëindigd. Hij verloor in de afsluitende tijdrit maar 37 seconden op winnaar Adriano Malori en werd daarmee 17e. Adriano Malori won dus de afsluitende tijdrit over 9,1 km in San Benedetto del Tronto. Met zijn tijd van 10.13 liet hij de Zwitser Fabian Cancellara achter zich. De Brit Bradley Wiggins eindigde als derde .

Tijdrit gedaan en de Tirreno zit erop. Blij met al deze kilometers in de benen. Ik kon vandaag alleen nog maar op de 53-11 malen. En dan weet ik meteen, dit kan sneller…. Toch overheerst mijn goede gevoel dat ik hier mijn vorm heb verbeterd. Volgende week 300km op een dag tijdens Milaan san Remo.

Share "Maarten sterk in slot tijdrit" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...