mrt 28, 1561 dagen ago

Maarten sterk in Gent Wevelgem

Maarten sterk in Gent Wevelgem

Peter Sagan heeft de 78ste editie van Gent-Wevelgem op zijn naam geschreven. De Slowaak van Tinkoff boekte (na zeven tweede plaatsen, waarvan vijf dit jaar) eindelijk de eerste overwinning in zijn regenboogtrui.

In de laatste kilometer was hij veruit de snelste in een kat-en-muis-spel met Fabian Cancellara, Lotto-renner Sep Vanmarcke en Vjatsjeslav Koeznetsov.

Maarten reed een zeer sterke koers in dienst van kopman Sep Vanmarcke. Maarten finishte zelf als 30e.

Goh vandaag ook weer een enorm zware koers. Vanaf het begin was de koers nerveus. Al snel draaide ik mee in de eerste waaier. En kon met mn goeie benen mezelf goed handhaven in de eerste groep. Wat was het dan ook mooi geweest als Sep meteen mee had gezeten…. maar goed we hebben de koers weer in handen genomen in de finale en met goed resultaat. 2e met Sep geeft mij iig de voldoening. Nu ff goed herstellen voor Vlaanderen zondag.

Share "Maarten sterk in Gent Wevelgem" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1465 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1477 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1478 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...