mei 2, 1970 dagen ago

Maarten steigt in niveau

Stefan Küng heeft na een fraaie solo de vierde etappe in de Ronde van Romandië gewonnen. De 21-jarige Zwitser van BMC reed op 25 kilometer van de meet weg bij zijn medevluchters Pavel Kotsjetkov en Bert-Jan Lindeman en hield knap stand.

Maarten ging lang mee en werd uiteindelijk 64e.

Mooi om te voelen dat ik weer in het ritme van de koers kom. Morgen nog een mega klim rit met 3500 hm. Ben benieuwd. Hopelijk is het weer iets beter.

Share "Maarten steigt in niveau" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...