jan 24, 1703 dagen ago

Maarten smaakmaker in laatste rit Tour Down Under

Maarten smaakmaker in laatste rit Tour Down Under

Simon Gerrans heeft voor de vierde keer de Tour Down Under op zijn naam geschreven. De 35-jarige Australiër van Orica-GreenEdge won de rittenkoers ook al in 2006, 2012 en 2014. Caleb Ewan maakte het feestje compleet voor de Australische wielerploeg door de zesde en laatste etappe te winnen. De Australische sprinter, die ook in de eerste rit de snelste was, bleef in de etappe over 90 kilometer zijn landgenoot Mark Renshaw en de Italiaan Giacomo Nizzolo voor in de spurt.

De rit met twintig rondjes in Adelaide kende de nodige ontsnappingen. Voorafgaand probeerde Maarten het diverse malen om weg te raken. Het leverde hem de prijs van de meest strijdlustige renner op.

Share "Maarten smaakmaker in laatste rit Tour Down Under" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...