mrt 30, 2006 dagen ago

Maarten op stoom in Gent Wevelgem

Maarten op stoom in Gent Wevelgem

Luca Paolini heeft de 77ste editie van Gent-Wevelgem gewonnen. De Italiaan van Katjoesja was in de 239 kilometer lange, door slagregens en rukwinden geteisterde survivaltocht de fitste van het peloton. Niki Terpstra eindigde als tweede.

Maarten reed een sterke koers, lang zat hij mee in de eerste waaier. En reed nog een lange tijd solo aan kop om de koers open te breken. Hij finishte uiteindelijk als 39e.

Wat een bizarre koers. Gelukkig had ik mijn goede benen gevonden en zat ik goed in de koers.

Share "Maarten op stoom in Gent Wevelgem" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1547 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...