aug 23, 1861 dagen ago

Maarten onderweg in Vuelta

Maarten onderweg in Vuelta

De Nederlander Tom Dumoulin is er in de Vuelta net niet in geslaagd de tweede etappe te winnen. De kopman van Giant-Alpecin moest in de rit naar Caminito del Rey Esteban Chaves voor zich dulden.

Maarten finishte als 163e

Om de ontsnapping te halen vandaag demareerde ik meteen mee vanaf km0. Dat was niet makkelijk maar we hadden het plan opgevat dus vloog iedereen er vol in. Bert-Jan zat goed mee en heeft op het nippertje de bergtrui door zn vingers voelen glippen. Dus morgen weer die ontsnapping blijven sieren. De aanhouder wint tenslotte :D

Share "Maarten onderweg in Vuelta" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 73 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1548 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1560 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...