mrt 10, 2026 dagen ago

Maarten onderweg in Parijs – Nice

Maarten onderweg in Parijs – Nice

Alexander Kristoff heeft de eerste etappe in Parijs-Nice gewonnen. De Noorse Katjoesja-renner was in de rit over 196,5 kilometer van Saint-Rémy-lès-Chevreuse naar Contres in de sprint te snel voor de Fransen Nacer Bouhanni en Bryan Coquard.

Maarten finishte als 87e.

In de aanloop naar de koers ben ik gevat Door een verkoudheid die me gisteren iig parten speelde. Na toch echt afgezien te hebben, eindigde ik perfect binnen tijd. Mn longen gaan hopelijk de komende dagen weer beter werken zodat ik weer meer lucht krijg. Vandaag was ik dan ook blij met het tempo. Hopelijk heb ik morgen nog meer lucht. Ben in ieder geval blij met het gevoel in mn benen.

Share "Maarten onderweg in Parijs – Nice" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...