mei 5, 2703 dagen ago

Maarten onderweg in Giro

Maarten onderweg in Giro

Maarten is alweer onderweg in de Giro. Waar het gister uitliep op een massasprint, waar Mark Cavendish won, stond er vandaag een ploegentijdrit op het programma. Blanco deed het niet slecht en niet heel goed. De ploeg met Robert Gesink als kopman finishte in een 8e tijd. Morgen staat er een lange rit van 222km op het programma.

De reactie van Maarten: Een lange dag geïnvesteerd om een resultaat van 22min 28 neer te zetten.

Share "Maarten onderweg in Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...