mei 10, 1968 dagen ago

Maarten onderweg in Giro

Maarten onderweg in Giro

Moreno Hofland heeft net naast de overwinning in de tweede etappe van de Giro d’Italia gegrepen. De renner van Lotto-Jumbo kwam na 177 kilometer koers in de massassprint in Genua net tekort tegen Elia Viviani.

Gister startte de Giro al met een ploegentijdrit over 17 km. Lotto-Jumbo werd hier met een man minder 13e.

Maarten finishte als 158e vandaag.

Een mooie manier om de Giro te beginnen. Twee mooie prijzen vandaag en een belofte van de vorm van onze sprinter. Ook mijn benen voelen goed als ik op de fiets zit. Komende dagen ga ik het ook echt nodig hebben. Morgen een korte felle rit. Zou mooi zijn als we de blauwe trui wat langer in de ploeg kunnen houden.

Share "Maarten onderweg in Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...