aug 10, 1875 dagen ago

Maarten onderweg in Eneco Tour

Elia Viviani heeft de eerste rit in de Eneco Tour gewonnen. In de sprint in Bolsward bleef de Italiaan (Sky) Danny van Poppel (Trek) en Jempy Drücker (BMC) voor.

André Greipel opende de sprint, maar kwam duidelijk veel te vroeg op kop. Viviani profiteerde en ging erop en erover toen de Duitser, viervoudig ritwinnaar in de jongste Tour, al zijn krachten opgesoupeerd had.

Maarten finishte na een dagje werken voor Moreno Hofland als 154e.

Wat mooi om Door het Friese landschap te rijden. En wat een aanmoedigen van zo veel mensen. Een mooi begin van de Eneco tour! Mn benen zijn weer aan het verbeteren en ik zat lekker op de fiets vandaag. Ik mocht het beulswerk doen vandaag om de kopgroep terug te halen. En wat was het dan ook mooi geweest om Moreno te zien winnen. Op naar morgen dan. Was ook mooi geweest om vanuit Friesland te vertrekken op de fiets.

Share "Maarten onderweg in Eneco Tour" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...