aug 10, 1793 dagen ago

Maarten onderweg in Eneco Tour

Elia Viviani heeft de eerste rit in de Eneco Tour gewonnen. In de sprint in Bolsward bleef de Italiaan (Sky) Danny van Poppel (Trek) en Jempy Drücker (BMC) voor.

André Greipel opende de sprint, maar kwam duidelijk veel te vroeg op kop. Viviani profiteerde en ging erop en erover toen de Duitser, viervoudig ritwinnaar in de jongste Tour, al zijn krachten opgesoupeerd had.

Maarten finishte na een dagje werken voor Moreno Hofland als 154e.

Wat mooi om Door het Friese landschap te rijden. En wat een aanmoedigen van zo veel mensen. Een mooi begin van de Eneco tour! Mn benen zijn weer aan het verbeteren en ik zat lekker op de fiets vandaag. Ik mocht het beulswerk doen vandaag om de kopgroep terug te halen. En wat was het dan ook mooi geweest om Moreno te zien winnen. Op naar morgen dan. Was ook mooi geweest om vanuit Friesland te vertrekken op de fiets.

Share "Maarten onderweg in Eneco Tour" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1467 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1479 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1480 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...