jan 18, 1708 dagen ago

Maarten onderweg in de Tour down under

Maarten onderweg in de Tour down under

Maarten is gestart in de Tour Down Under. Er werd gestart met een criterium en hij finishte als 83e.

Gisteren dus mn eerste koers van mijn laatste seizoen. Raar maar de koers was zo snel voorbij dat ik er eigenlijk geen seconde aan kon denken. Ik merkte meteen dat ik een goeie voorbereiding heb gehad. Dus daar kan ik de komende dagen op gaan koersen. Ik heb me voorgenomen om alles te nemen zoals het komt en er van te genieten. Nu ik dit zo opschrijf denk ik bij mezelf dat deed ik eigenlijk al alleen wil ik het nu nog meer beseffen dat ik er van geniet dus genieten in de overtreffende trap. Vandaag gaan we met mensen van Bianchi op pad en tegelijkertijd mn benen even lekker losrijden voor morgen.

Share "Maarten onderweg in de Tour down under" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...