mei 17, 2319 dagen ago

Maarten nu echt bergkoning af

Maarten nu echt bergkoning af

Diego Ulissi heeft de eerste bergetappe in deze editie van de Giro d’Italia gewonnen en zo zijn tweede ritzege van deze week geboekt. In de 179 kilometer lange achtste rit (Foligno-Montecopilo) versloeg de Italiaan van Lampre de Kroaat Robert Kiserlovski in de sprint van de uitgedunde groep met favorieten. Wilco Kelderman werd knap derde.

Voor Maarten was het vooralsnog nu echt de laatste dag in het blauw. Hij finishte vandaag als 105e.

Heel mooie overgang, ik uit de trui en Wilco 3e in de rit. En eindelijk mooi weer. De zon scheen vandaag volop, heel fijn. Mijn benen gaan steeds een beetje beter bergop, waarschijnlijk net niet goed genoeg om nog de bergtrui te heroveren….. :-)

Share "Maarten nu echt bergkoning af" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...