mei 15, 2325 dagen ago

Maarten nog steeds in bergtrui

Maarten heeft na de 5e etappe nog steeds de mooie blauwe trui van beste klimmer. Dat betekent dat hij vandaag in de 6e etappe nog steeds de trui mag dragen.

Het blauw bevalt me goed. En met een kopgroep met allemaal nieuwe mannen voor de bergprijs, hou ik em nog een dagje. Morgen een berg met meer punten dan ik heb…. Dus heel hard genieten dan maar. Hopelijk krijgen we er ook eens echt Italiaans weer bij!

Share "Maarten nog steeds in bergtrui" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1547 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...