jul 1, 2278 dagen ago

Maarten man van de wedstrijd op NK

Maarten man van de wedstrijd op NK

Sebastian Langeveld heeft in Ootmarsum de nationale titel op de weg veroverd. De Garmin-renner bereikte de finish na een solo van ongeveer 20 kilometer.

In slecht weer reed Maarten al vroeg in de wedstrijd weg met een grote kopgroep. Die kopgroep hield niet stand, maar in de finale demarreerde Maarten vele malen. Maarten reed daardoor in de laatste honderden meters voor het zilver. Helaas strandde de ontsnapping en finishte hij uiteindelijk als 31e.

Share "Maarten man van de wedstrijd op NK" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1547 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...