jun 13, 1562 dagen ago

Maarten maakt zich nu echt op voor zijn laatste koers

Maarten maakt zich nu echt op voor zijn laatste koers

Dylan Groenewegen heeft de honderdste editie van de eendagswedstrijd Rund um Köln op zijn naam geschreven.

De renner van Lotto-Jumbo was in de massasprint te snel voor de Duitse favorieten André Greipel en Nikias Arndt, samen nog goed voor vier etappezeges in de afgelopen Ronde van Italië.

Maarten reed een van zijn allerlaatste wedstrijden en werd 112e.

Gisteren nog Rund um Köln gereden. Even inkomen en daarna kon ik vertrouwen op de power van 3 weken Giro. Met een sterke ploeg is het altijd mooi om aan het vertrek te staan zeker met vertrouwen in onze sprinter. Dylan maakte het werk super af en haalde weer een mooie overwinning binnen voor ons. Woensdag sta ik aan de start van mijn laatste officiële wedstrijd als wielrenner… Best spannend.

Share "Maarten maakt zich nu echt op voor zijn laatste koers" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...