okt 5, 1737 dagen ago

Maarten kondigt afscheid aan!

Maarten kondigt afscheid aan!

Maarten Tjallingii heeft aangekondigd halverwege volgend jaar te stoppen met wielrennen. De 37-jarige Fries heeft voor een half jaar bijgetekend bij Lotto-Jumbo.

Tjallingii wil volgend jaar nog deelnemen aan de Giro d’Italia, die in Nederland start, en daarna mogelijk nog aan de NK.

Wielrenner Maarten Tjallingii heeft zijn afscheid aangekondigd. Hij heeft voor een half jaar getekend bij Lotto-Jumbo en wil in die periode nog schitteren in Parijs-Roubaix en de Ronde van Italië.
“Ik ga nog een half jaar op de fiets actief zijn en daarna ga ik opleidingen volgen om coach te worden”, liet Tjallingii weten bij De Nieuws BV op Radio 1. “Ik wil laten zien in wedstrijden waarin ik goed ben, hoe goed ik ben. Bijvoorbeeld in Parijs-Roubaix. Daar wil ik nog een keer in schitteren”

Dat Tjallingii zich nog steeds in de rol van meesterknecht kan en wil schikken, blijkt wel dat hij in de koersen ook wel “de voorzet wil geven aan Sep Vanmarcke, zodat hij kan scoren”.

Share "Maarten kondigt afscheid aan!" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1467 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1479 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1480 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...