mei 8, 2331 dagen ago

Maarten klaar voor Giro

Maarten klaar voor Giro

Maarten start morgen in de Giro D’Italia. Met een sterke ploeg gaan ze proberen zo hoog mogelijk te eindigen in het algemene klassement met de nog jonge Wilco Kelderman.

Vrijdag moeten Maarten en de ploeg meteen vol aan de bak, want dan wordt er gestart met een ploegentijdrit over bijna 22km. Vanaf dan hier dagelijks de reactie van Maarten te lezen.

Share "Maarten klaar voor Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...