mrt 31, 2655 dagen ago

Maarten in vorm in Vlaanderen

Maarten in vorm in Vlaanderen

Maarten zijn vorm wordt met de week beter. Vandaag in Vlaanderen heeft hij tot diep in de finale in de kopgroep meegestreden. Met nog een week te gaan voor zijn favoriete wedstrijd Parijs Roubaix is er misschien wel weer iets heel moois mogelijk.

De Zwitser Fabian Cancellara won de 97ste Ronde van Vlaanderen. De RadioShack-renner, ook winnaar in 2010, sloeg toe op de laatste van zeventien heuvels en bereikte solo de meet in Oudenaarde.

Maarten finishte als 52e:

Van start tot finish koers. 50km/h gemiddeld in het eerste uur en de hele dag verder vol gereden. Goed om weer eens in de kop van de koers mn gezicht te laten zien. Heb mn karretje helemaal leeg gereden om volgende week nog een stap er bovenop te kunnen doen. Ik heb er nu al zin in!

Luister ook naar het interview met de nos.

Share "Maarten in vorm in Vlaanderen" via

1 Readers Commented

Add a comment
  1. 1 april, 2013
    Knap werk Maarten met de "groep Tjallingii"! Beantwoorden

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1467 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1479 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1480 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...