aug 7, 1879 dagen ago

Maarten in voorbereiding op de Eneco Tour

Maandag start de Eneco Tour in een van de friese 11-steden Bolsward. Maarten gaat van start en bereid zich voor in het Spaanse land.

Ben meteen na mijn overwinning naar Spanje vertrokken, waar ik afgelopen zaterdag San Sebastian heb gereden. Wat een zware koers. Na 150km hadden we al 2500hmeters en was mijn tank leeg. Nu nog ff een weekje voorbereiden op de Eneco Tour hier in de Spaanse zon.

Share "Maarten in voorbereiding op de Eneco Tour" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...