sep 28, 2919 dagen ago

Maarten in koers, Franco Belge

Na een paar koersen te hebben gereden is Maarten onderweg in de meerdaagse Franco Belge. Vandaag was de 2e rit en die verliep chaotisch.

De raboploeg maakte zich op voor de massasprint met Theo Bos als kanshebber, maar het ging mis. Eerst ging alleen Rick Flens onderuit en op de top van de voorlaatste klim lagen bij een grote crash met tientallen renners ook Coen Vermeltfoort, Jetse Bol en Maarten tegen het asfalt. De schade beperkte zich tot wat schaafwonden en materiaalpech. Theo Bos viel niet, maar hij werd wel gehinderd en belandde dus ook in de tweede groep. Maarten kon iets eerder vertrekken en hij slaagde er bijna in om weer terug te keren in de eerste groep, maar net op dat moment reed hij lek.

Op de meet was Marcel Kittel de beste. De sprinter van Argos was Nacer Bouhanni te snel af. Maarten finishte als 146e.

Share "Maarten in koers, Franco Belge" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1547 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...