aug 24, 1861 dagen ago

Maarten in de aanval

Maarten in de aanval

Peter Sagan heeft de derde etappe in de Vuelta op zijn naam geschreven. De Slowaak van Tinkoff, die in de Tour de France grossierde in ereplaatsen maar geen ritzege boekte, won in de rit van Mijas naar Málaga in de massaspurt, voor de Fransman Nacer Bouhanni en de Duitser John Degenkolb.

Maarten ging al meteen vanaf de start in de aanval. Samen met de Fransman Sylvain Chavanel, de Colombiaan Walter Pedraza en de Slowaak Martin Velits. De vier kregen gezelschap van de Eritreeër Nadnael Berhane, de Spanjaard Omar Fraile, de Fransman Alexis Gougeard en de Wit-Rus Ilja Kosjevoj. De koplopers werd een voorsprong gegund van maximaal ruim vier minuten, maar hun missie was tot mislukken gedoemd. Maarten was de laatste renner die terug gegrepen werd door het peloton.

Deze etappe had ik aangegeven mee te willen zitten. En dat lukte. Met een sterke groep reden we weg. Iets te sterk bergop, jammer zeg want ik had graag die bergtrui gehad. Mijn poging op de 1e cat. klim strande op 150m van de top. Mn benen verkrampten en de anderen sprinten me volle bak voorbij. Was mooi geweest. Een ding is zeker mn benen zijn goed.

Share "Maarten in de aanval" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...