jun 4, 3032 dagen ago

Maarten in de aanval, Evans wint!

Maarten in de aanval, Evans wint!

De tweede dag van het Critérium du Dauphiné heeft al direct een boeiende en spectaculaire etappe opgeleverd. Maarten maakte deel uit van de kopgroep van de dag die het lang vol hield. Op de laatste klim was het voorbij. Toen was het nog 9 km naar de streep.

Cadel Evans verraste zijn concurrenten met een explosieve jump in de afdaling van het laatste colletje op negen kilometer van de finish. Evans bereikte in het gezelschap van Jerôme Coppel en Andrey Kashechkin de streep en won de sprint van het trio. Het eerste deel van het versplinterde peloton volgde op vier seconden. In die groep vijf Raborenners. Paul Martens werd veertiende. Klassementsleider Luke Durbridge miste de boot. Bradley Wiggins is de nieuwe leider.

Maarten finishte uiteindelijk als 126e. Zijn reactie:

Een mooie dag voor een ontsnapping. Had gehoopt op een mooi resultaat. Jammer met mijn goede benen.

Share "Maarten in de aanval, Evans wint!" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...