mei 10, 2329 dagen ago

Maarten in bergtrui

Maarten in bergtrui

Maarten is de giro goed gestart. Na een degelijke ploegentijdrit gister, zat hij vandaag in de stromende regen in de aanval. De maximale voorsprong bedroeg 7.20 van deze kopgroep. Maar op 3,5 kilometer van de finish werd Tjallingii als laatste vluchter teruggepakt. Daarvoor had hij de punten gepakt voor de bergtrui, die hij morgen zal dragen.

Noord Ierland kleurde vandaag roze. Een mooie dag dus om in de ontsnapping te zitten. En dan maar met een doel, die bergtrui. Dus die heb ik dan morgen om de schouders :-)

Zie hier de samenvatting van de NOS.

Share "Maarten in bergtrui" via

1 Readers Commented

Add a comment
  1. 11 mei, 2014
    Ik woon sinds 9 jaar in Belfast, en was afgelopen twee dagen getuige van de Giro hier. Het was geweldig om zo'n groot evenement eens van dichtbij mee te maken, en dan ook nog eens een Nederlander de bergtrui te zien pakken. Nu weet ik dat de race belangrijk is, maar na een route door zo'n uitzonderlijk mooi gebied als de Causeway Coastal Route, ben ik toch wel benieuwd of renners daar nog iets van meekrijgen tijdens de race, evenals van de hoeveelheid versiering die er was langs de route, of is daar geen aandacht voor? Zou leuk zijn om daar eens wat over te lezen. Beantwoorden

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1547 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...