mei 8, 1601 dagen ago

Maarten heeft de bergtrui!

Maarten heeft de bergtrui!

Maarten heeft de bergtrui veroverd in de Giro door op indrukwekkende wijze zijn medevluchters te lossen op zijn geliefde Posbank. Meteen vanaf de start schoot Maarten in de aanval met maar 1 doel, die bergtrui. En dat lukte.

Marcel Kittel won na de tweede ook de derde etappe in de Ronde van Italië. De Duitser van Etixx-Quick Step toonde zich in de rit over 190 kilometer van Nijmegen naar Arnhem opnieuw superieur in de massasprint.

Share "Maarten heeft de bergtrui!" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...