mei 8, 1604 dagen ago

Maarten grijpt naast bergtrui in 1e etappe

Maarten grijpt naast bergtrui in 1e etappe

De tweede etappe van de Ronde van Italië, een rit over 190 kilometer van Arnhem naar Nijmegen, is gewonnen door Marcel Kittel.

De Duitser passeerde in zijn eentje de Franse sprinttrein van Arnaud Démare en was afgetekend de sterkste in de chaotische massasprint op de Nijmeegse Oranjesingel. Démare (FDJ) werd tweede, Sacha Modolo (Lampre-Merida) derde. Moreno Hofland werd vierde.

Zoals aangekondigd zat Maarten in de ontsnapping van de dag voor maar 1 doel, de bergtrui. Hij miste de trui nipt. Vandaag is er een herkansing in de rit naar Arnhem.

Een dag om mee te zitten en te gaan voor de bergpunten. Eerste doel geslaagd, tweede doel wordt aan gewerkt. Morgen weer een kans :) :)

Share "Maarten grijpt naast bergtrui in 1e etappe" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...