mei 8, 1524 dagen ago

Maarten grijpt naast bergtrui in 1e etappe

Maarten grijpt naast bergtrui in 1e etappe

De tweede etappe van de Ronde van Italië, een rit over 190 kilometer van Arnhem naar Nijmegen, is gewonnen door Marcel Kittel.

De Duitser passeerde in zijn eentje de Franse sprinttrein van Arnaud Démare en was afgetekend de sterkste in de chaotische massasprint op de Nijmeegse Oranjesingel. Démare (FDJ) werd tweede, Sacha Modolo (Lampre-Merida) derde. Moreno Hofland werd vierde.

Zoals aangekondigd zat Maarten in de ontsnapping van de dag voor maar 1 doel, de bergtrui. Hij miste de trui nipt. Vandaag is er een herkansing in de rit naar Arnhem.

Een dag om mee te zitten en te gaan voor de bergpunten. Eerste doel geslaagd, tweede doel wordt aan gewerkt. Morgen weer een kans :) :)

Share "Maarten grijpt naast bergtrui in 1e etappe" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1469 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1481 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1482 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...