mei 10, 2696 dagen ago

Maarten geeft 7e etappe kleur!

Maarten heeft de knotsgekke 7e etappe kleur gegeven. Maarten zat in de vroege ontsnapping en kon uiteindelijk lang mee tot de finale. Adam Hansen was het sterkst uit de kopgroep. Hij bleef iedereen voor en won de etappe.
Daarachter was het een bijzondere koers. De ene na de andere renner ging tegen het asfalt. Onder andere Bradley Wiggins viel en verloor veel tijd.

Maarten finishte uiteindelijk als 68e. Zijn reactie:

Een mooie dag om vooruit te rijden. Veel geklommen, dat gaat me nog sterker maken voor de komende dagen. Heb er zin in!

Bekijk hier de samenvatting van de NOS.

Share "Maarten geeft 7e etappe kleur!" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 73 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1548 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1560 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...